Cloradors salins per a piscines

Funcionen basats en el principi de l’electròlisi de la sal. És un nou concepte en el tractament de l’aigua de la piscina degut a que augmenta la qualitat de l’aigua evitant la utilització de productes químics i facilitant els treballs de manteniment.

 

Avantatges:

  • Més sa: és un antisèptic natural que dificulta la formació de bactèries i algues. No produeix cap irritació dermatològica o ocular.
  • Més eficaç que el sistema tradicional ja que l'hipoclorit de sodi és constantment generat a la tuberia d’impulsió o de retorn del circuit de depuració capaç d’eliminar els agents contaminants.
  • Més segur i ecològic: el hipoclorit de sodi és produït i dissolt a l’aigua de forma automatitzada. No existeix manipulació de productes químics perillosos.
  • Més econòmic i menys manteniment: estalvi d’un 80% de manteniment i del 100% en la compra de productes químics ja que no són necessaris. Després d’amortitzar l’equip, el cost de producció és el 10% respecte la utilització dels sistemes de cloració tradicionals.

 

         

Formulari de Contacte

Per demanar informació podeu emplenar el formulari, trucar al 972.22.04.19 o enviar un correu a comercial@aiguesdegirona.es